Harrastukset, liikunta ja ulkoilu

Liikuntapalvelumme tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia terveyden- ja hyvinvoinnin edistämiseen. Tavoitteenamme on kannustaa ihmisiä aktiiviseen elämäntapaan tarjoamalla laadukkaita ja motivoivia liikuntamahdollisuuksia. Olipa kyseessä sitten ryhmäliikunta, kuntosalipalvelut tai henkilökohtainen neuvonta, pyrimme tukemaan kuntalaisia terveys- ja kuntotavoitteita. Uskomme, että säännöllinen liikunta edistää fyysistä kuntoa, parantaa mielialaa ja auttaa ehkäisemään monia elintapasairauksia. Haluamme tarjota kuntalaisille siihen välineet ja tuen, jotta he voivat nauttia aktiivisesta arjesta.

Teemme aktiivisesti yhteistyötä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa paikallisesti, koska haluamme varmistaa mahdollisimman laajan ja tasapuolisen palvelun kaikille kuntalaisillemme.

Tuemme yhteistyökumppaneita ja kilpaurheilua avustusten, stipendien ja järjestöyhteistyön avulla.

Utajärvellä on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa. Rokualla ylläpidetään latuja yli 70km:n matkalta ja valaistuja latuja löytyy Rokua lisäksi myös kuntakeskustassa. Tervareitistöä pitkin pääset Sotkalle ja edelleen Muhoksen kautta Ouluun saakka.

Rokualta löydät erinomaiset maastopyöräreitit, kylpylän ja patikointimahdollisuudet.

Keskustassa Siiransaaressa sijaitsee uimaranta, jonka yhteydessä on beachvolley kentät, kuntoportaat, pururata sekä 18-väyläinen frisbeegolfrata.

Keskustasta löydät skeittiparkin, yleisurheilukentän, liikuntasalin, kuntosalin sekä jäähallin.

Liikunta- ja retkeilypalveluista löydät lisäinfoa Utajärven karttapalvelusta.

Lisätietoja antaa:

Kaino Rajala

Liikunnanohjaaja

Toimiala: Hyvinvointipalvelut
Toimipiste: Nuoriso- ja liikuntatalo, Koulutie 8
Palvelu: Nuoriso- ja liikuntapalvelut
Sähköposti: kaino.rajala@utajarvi.fi
Puhelin: 040 628 2224

 

 

päivitetty viimeksi: 17.04.2024 10:26