Kuntosali

Kuntosalillamme voit kehittää monipuolisesti kuntoasi ja hyvinvointiasi. Kuntosali sijaitsee nuoriso- ja liikuntatalolla osoitteessa Koulutie 8.

Kuntosalillamme on tarjolla laaja valikoima erilaisia laitteita ja välineitä kaiken tasoisille kuntoilijoille. Olit sitten vasta-alkaja tai kokenut treenaaja, löydät meiltä mahdollisuuden harjoitella ja kehittyä omassa tahdissasi. Voit keskittyä voimaharjoitteluun, aerobiseen kuntoiluun tai vaikkapa kehonpainoharjoitteluun - valinta on sinun. Tule rohkeasti tutustumaan ja löytämään juuri sinulle sopivin muoto harjoitella.

Hyvä kuntosalietiketti sisältää seuraavat periaatteet:

  1. Puhdas ja siisti. Pidä kuntosalilaiteet ja tila puhtaana käytön jälkeen.
  2. Kunnioita muita. Älä käytä puhelinta, puhu kovaa tai häiritse muita treenaajia.
  3. Huomioi vuorot. Älä varaa laitteita liian pitkäksi aikaa kerrallaan, vaan anna muidenkin treenaajien käyttää niitä.
  4. Anna tilaa. Älä tönäise tai häiritse muita treenaajia tilanpuutteen vuoksi. Muista noudattaa turvallisia etäisyyksiä muiden kanssa liikkuessasi.
  5. Noudata ohjeita. On tärkeää noudattaa kuntosalin sääntöjä ja ohjeita, jotta kaikki voivat treenata turvallisesti ja tehokkaasti.
  6. Pidä treenivälineet järjestyksessä. Palauta käyttämäsi painot ja välineet niille kuuluville paikoille treenin jälkeen.

Nämä periaatteet auttavat luomaan hyvän ja miellyttävän ilmapiirin kuntosalilla, jossa kaikki treenaajat voivat keskittyä omaan treeniinsä.

Kuntosalihinnasto ja maksaminen

Kuntosalihinnasto

Kuntosalin käyttö on mahdollista päivittäin. Nuoriso- ja liikuntatalo on avoinna ma-to 15-21 ja pe 15-20. Ovet ovat tällöin avoinna. Kuntosali on suljettu yöaikaan klo 00-04 välisen ajan ja varattuna koulun käyttöön klo 9-15. 

Kuntosalimaksun yhteydessä saat henkilökohtaisen koodin, jolla pääset kulkemaan kuntosalille talon ollessa kiinni. Koodin saat toimittamalla kuitin maksusta osoitteeseen asiointipiste@utajarvi.fi.

Koodi toimitetaan sähköpostitse. Huomioithan, että koodi on henkilökohtainen ja lakkaa toimimasta, kun ”korttisi” aika umpeutuu. Mikäli et tarvitse koodia, toimii kuitti korttinasi.  Pyydettäessä kuitti on esitettävä henkilökunnalle. Kuntosali on maksuton alle 15-vuotiaille, jotka käyttävät salia huoltajien vastuulla.

Maksaminen onnistuu e-passilla, asiointipisteellä tai tilisiirtona kunnan tilille. E-passilla voit maksaa kuntosalikortin, säilytä kuitti maksusta. E-passista löydät Utajärven kunnan kuntosalin nimellä maksukohdan.

Maksuohjeet tilille maksettaessa:

Saaja: Utajärven kunta
Tilinumero: FI75 5490 0720 0000 47
Viesti: Kuntosalikortti, nimi

 

päivitetty viimeksi: 04.04.2024 15:08