Liikuntapaikat

Utajärven kunnan liikuntapaikat tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikunnan harrastamiseen ja aktiiviseen elämäntapaan. Kunta panostaa liikuntapaikkojen ylläpitoon ja kehittämiseen, jotta asukkailla olisi mahdollisimman hyvät mahdollisuudet liikkumiseen ja terveyden ylläpitämiseen.

Kunnassa on useita liikuntapaikkoja, kuten urheilukenttä, sekä ulkoilureittejä ja kuntopolkuja. Rokualla on kylpylä, jossa voi harrastaa uimista ja vesijuoksua ympäri vuoden.

Liikuntapaikkojen lisäksi kunnassa on myös monipuolisia liikuntamahdollisuuksia eri ikäisille ja eri kuntoisille asukkaille. Kunnassa järjestetään erilaisia liikuntatunteja, ryhmäliikuntatunteja, ja erilaisia liikuntatapahtumia, joista jokainen voi löytää itselleen mieluisan tavan liikkua.

Utajärvellä liikuntapaikat ovat tärkeä osa paikallista yhteisöä ja tarjoavat mahdollisuuden kohdata muita liikunnan harrastajia ja viettää aikaa yhdessä. Liikuntapaikkojen avulla kunnan asukkaat voivat ylläpitää terveyttään ja hyvinvointiaan sekä nauttia liikunnan tuomista iloista ja hyödyistä.

Liikuntasali ja kuntosali, Koulutie 8
Jäähalli, Koulutie 10
Urheilukenttä, Ahmatie 10
Skeittipuisto, Ahmatie 10

Kuntoportaat, frisbeegolfrata, pururata, beachvolleykentät, uimaranta ja valaistu hiihtolatu Siiransaari, Puolangantieltä kääntyminen penkkatielle Puolangalle päin kulkiessa vasemmalle.

Rokua Health & Spa -kylpylä, Kuntoraitti 2

Maastopyöräily sekä patikointireitit Rokualla.

päivitetty viimeksi: 08.04.2024 09:21