Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Utajärven Yrityspuisto Oy
Utajärven Yrityspuisto Oy on Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö, joka kehittää tehokkaasti alueen yritysympäristöä luoden edellytyksiä uusien yritysten perustamiselle sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa.
Kirjastomme tilat ja palvelut ovat jälleen käytettävissä normaalisti.

Aukioloajat
Maanantai 11:00 - 18:00
Tiistai 11:00 - 16:00
Keskiviikko 11:00 - 16:00
Torstai 11:00 - 18:00
Perjantai 11:00 - 16:00

Omatoimikirjasto käytettävissä joka päivä 9.00 - 21.00
Rokuanvaara; Vuoden Retkikohde 2018!
Rokua UNESCO Global Geopark tarjoaa kokemuksia luonnossa, joka on muodostunut edellisen jääkauden voimien vaikutuksesta.
Utajärven yritysrekisteri on palvelu,
jossa alueen palveluista kiinnostuneet voivat selata paikallisia yrityksiä ja toimijoita sekä heidän tarjoamiaan palveluita.

Yrittäjät ja muut alueen toimijat voivat rekisteröityä palveluun ja saada toiminnalleen näkyvyyttä.
Olemme HINKU- kunta ja vähennämme päästöjämme 80 prosenttia vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.
Ohita SOME päivitykset

Utajärvi somessa

utajarvenkunta
Utajärven kunta ja seurakunta juhlistaa itsenäisyyspäivää 6.12.2023 seuraavasti: Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus ja juhla kirkossa, sekä kunniakäynti sankarihaudoilla klo 12.00. Ohjelma: -Sanajumalanpalvelus -Alkusanat Vs. Kirkkoherra Päivi Ollikainen -Juhlapuhe kunnanhallituksen vpj. Anja Pinoniemi -Yhteislauluna Maammelaulu -Musiikkiesitys, laulu Helena Savolainen, säestys Anna-Mari Tuovinen -Kunniakäynti ja seppeltenlasku Sankarihaudoilla, Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkillä sekä Veteraanipatsaalla. Tilaisuus lähetetään Kirkkoradion sekä Utajärven seurakunnan Facebook- ja YouTube-kanavien kautta. Linkin löydät www.utajarvi.fi-sivuston tapahtumakalenterin kautta. Kahvitilaisuus seurakuntasalissa klo 13.30. -Kunnan tarjoama piirakka- ja kakkukahvitarjoilu -Tilaisuudessa julkistetaan myös vuoden 2023 Roomari #itsenäisyyspäivä #utajärvi
December 05, 2023 15:22:50
utajarvenkunta
Oulujoki-Opisto on aloittanut siirtymän kohti osaamisperusteisuutta. Otamme käyttöön valtakunnallisen Koski-tietovarannon, joka tarkoittaa sitä, että opintosuorituksista pystyy jatkossa saamaan opintopisteitä, jotka näkyvät jokaisen Oma opintopolussa, ja niitä voi mahdollisesti hyödyntää jatko-opinnoissa oppilaitoksesta riippuen. Keräämme nyt 10.12.2023 saakka suostumuksia taiteen perusopetuksen opiskelijoilta, jotka haluavat tallentaa opintosuorituksiaan takautuvasti. Muhoksen kunnan Kunta-Akkunassa pystyy suostumuksen jättämään ainoastaan aikuiset sekä 15-vuotta täyttäneet nuoret. Pyrimme saamaan lomakkeen mahdollisimman pikaisesti auki. Kaikkien alle 15-vuotiaiden tulee käydä fyysisesti toimistollamme tai ensi viikon torstaina Utajärven Forumissa huoltajansa kanssa jättämässä suostumus. Mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus. Ja toki myös aikuiset ja yli 15-vuotiaat ovat tervetulleita toimistollemme / Forumiin asioimaan. Suostumuksen antaminen on edelleen vapaaehtoista, eikä sitä edellytetä taiteen perusopetukseen osallistumiselta. Tulemme ottamaan Utajärvelle suostumuksia vastaan torstaina 7.12. klo 14-17 Forumiin (Vanhatie 46).
December 05, 2023 10:09:51

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta