Asuminen ja ympäristö

Utajärven ja Oulun keskustan välillä on autolla ajaessa vain 50 minuutin mittainen etäisyys. Junalla pääset perille vielä nopeammin. Utajärvi on edelläkävijä monessa suhteessa; koko kunnan alueen kattava valokuituverkko ja sähköisten palveluiden kokonaisuus ovat vieneet kuntalaista ajallisesti lähemmäksi maailman sykettä.

Tekniikasta katseensa nostava näkee luonnonläheisen ja kauniin ympäristön, joka kutsuu rauhoittumaan. Rokuan upeat maastot tarjoavat koettavaa retkeillen tai vaikkapa maastopyöräillen. Liikunnan iloa on tarjolla ympäri vuoden; kirkonkylän skeittipuisto, liikuntatalo sekä jäähalli luovat paljon mahdollisuuksia.

Utajärvi on Hinku-kunta

Hiilipäästöjään rajoittava HINKU-kunta tuottaa kaukolämpönsä ekologisesti Kinnusen myllyn sivutuotteena syntyvällä kauran kuorella ja edistää yrittäjyyttä alueellaan kaavoittamalla Mustikkakankaalle häiriöttömän sähkön teollisuusaluetta ja uutta työpaikka-aluetta valtatie 22:n varteen.

Rakentajan kaverit auttavat rakennushankkeessasi

Utajärven kunnan rakentajan kaverit palvelevat kaikkia Utajärvelle rakentamisesta kiinnostuneita ja rakennushankkeen vaiheissa on tarjolla apua. Rakentajan kaverit auttavat rakentajaperhettä kaikissa rakennushankkeeseen liittyvissä asioissa.

Turvallinen ja edullinen asuminen ovat tärkeitä teemoja Utajärvellä; maksuttoman varhaiskasvatuksen ja pienen koululaisen turvallisen arjen puolesta puhuva kunta kehittää uudenlaisia asumisen ympäristöjä.

Henkilöhaku

Marko Itälahti

vs. käyttöteknikko, kunnossapitomestari

Toimiala: Elinympäristöpalvelut
Toimipiste: Tekninen toimisto, Kirkkotie 27
Palvelu: Vesi- ja viemärilaitos
Rakentajan kaverit
Infrapalvelut
Sähköposti: marko.italahti@utajarvi.fi
Puhelin: 050 572 4542

päivitetty viimeksi: 05.06.2024 12:40