Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Yläkoulun ja lukion rehtorin terveiset

Utajärven yläkoulu toimii samassa rakennuksessa alakoulun ja lukion kanssa. Hallinnollisesti yläkoulu ja lukio toimivat yhdessä. Myös lukion ja yläkoulun opettajat ovat suurelta osalta yhteisiä.

Utajärven yläkoulussa on käytössä jaksojärjestelmä. Lukuvuosi koostuu kuudesta jaksosta, joista jokainen on kestoltaan noin kuusi viikkoa. Oppilaiden lukujärjestykset muuttuvat jonkin verran jakson vaihtuessa. Lukujärjestyksiä on helppo seurata Wilmasta. Wilman käytöstä löytyy lisää tietoa yläkoulun opiskelijan oppaan sivuilta. Arviointi toteutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana; väliarviointi jouluna ja lukuvuosiarviointi keväällä.

Utajärven yläkoulun tärkeimmät tehtävät ovat kunnan alueella asuvien yläkouluikäisten lasten kasvatus ja opetus. Näitä tehtäviä toteutamme perusopetuslain ja opetussuunnitelman mukaan.

Koulumme toimii asianmukaisissa tiloissa ja käytössämme on korkeatasoinen ja nykyaikainen opetusvälineistö. Meillä on myös pätevä ja motivoitunut henkilökunta, joten puitteet ja edellytykset opetus- ja kasvatustyön onnistumiselle ovat erittäin hyvät!

Erityisen tärkeää koulutyön onnistumisen kannalta on hyvä yhteistyö huoltajien kanssa. Luokanvalvoja on tärkein yhteyshenkilö kodin ja koulun välillä lastanne koskevissa asioissa. Lista luokanvalvojista löytyy yhteystietosivulta, jossa on lueteltu myös opettajien virkapuhelinten numerot. Yhteydenpidossa voi puhelinten lisäksi käyttää Wilmaa ja sähköpostia.

Jari Kettukangas

Yläkoulun ja lukion rehtori

Toimiala: Sivistyspalvelut
Toimipiste: Utajärven koulu, Laitilantie 8
Palvelu: Opetuspalvelut
Sähköposti: jari.kettukangas@utajarvi.fi
Puhelin: 050 5673 335

päivitetty viimeksi: 20.05.2019 17:23