Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Saapuminen Utajärvelle

Utajärvelle saapuminen on helppoa. Oulusta meille matkaa on noin 58 kilometriä ja Kajaanista noin 128 kilometriä. Lue Rokuan liikenneyhteyksistä tarkemmin tästä linkistä.

Meille pääset helposti linja-autolla, junalla tai omalla autolla. Suomen toiseksi vilkkain lentoasema löytyy Oulusta, josta voit helposti jatkaa matkaa Utajärvelle. Taksit ja tilausajot löydät helposti Utajärven yritysrekisteristä. Lue lisää liikenneyhteyksistä alta.

Linja-autolla

Utajärvelle pääset linja-autolla kaikkialta Suomesta. Katso aikataulut ja osta liput Matkahuollon nettisivuilta.

Autolla

Utajärvelle pääset omalla autolla jokaisesta ilmansuunnasta. Omalla autolla pääset helposti liikkumaan myös Utajärven sisällä nähtävyydestä toiseen. Sopivan reitin suunnittelu onnistuu Google Mapsin avulla. Liikennetilanteen ja pääteiden kunnon voit tarkastaa Fintrafficin liikennetilanne-sivulta. Utajärven keskustasta löydät myös Virran sähköauton latauspisteen. Latauspisteellä on 50 kW:n CHAdeMO- ja CCS-pikalatausmahdollisuus sekä 2 kpl Type2-pistokkeita. Katso lisätietoja latauspisteestä latauskartta.fi-palvelusta sekä Oomin sivuilta.

Junalla

Utajärvelle saavut junan kyydissä joko Oulun tai Kajaanin suunnalta. Junien aikataulut näkee ja liput saat ostettua helposti VR:n sivuilta.

Lentokoneella

Lähimmät lentoasemat löytyvät Oulusta ja Kajaanista. Oulun lentoaseman tiedot tästä linkistä. Kajaanin lentoaseman tiedot löydät tästä linkistä.

Pyörällä

Oulun seudun pyöräilyn pääreitti numero 8 kulkee Oulusta Muhokselle asti, josta voi helposti jatkaa matkaa Utajärvelle joko valtatie 22 pitkin tai rauhallisempaa Oulujoen pohjoispuolen tietä.

 

päivitetty viimeksi: 11.05.2023 11:39

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta