Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Yhdistysilta koulun auditoriossa

23.09.2020 klo 17:00-19:00

Yhdistysilta koulun auditoriossa

Yhdistysilta koulun auditoriossa (os. Laitilantie 8, Utajärvi) keskiviikkona 23.9.2020 klo 17.00-19.00.

 

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n Yhdistyksistä hyvinvointia -hanke teki keväällä yhdistyksille suunnatun tarvekartoituksen sekä kävi keskustelua tuloksista Utajärvellä liikunta-, vapaa-aika- ja kulttuuritoimen kanssa.

Hanke kutsuu nyt paikalliset yhdistykset mukaan keskustelemaan yhdistysten tarpeista ja kehitysideoista. Tilaisuudessa Yhdistyksista hyvinvointia -hankkeesta Mikko Männistö ja Heidi Similä esittelevät yhdistyksille tehdyn kartoituksen tuloksia. Tulosten pohjalta keskustellaan ja ideoidaan mitä hanke yhdessä kunnan ja paikallisten yhdistysten kanssa voisi lähteä kehittämään. He kuulevat mielellään tarpeista ja ideoista, joita koronaepidemia on kenties yhdistyksissä nostanut esiin.

Illassa on mukana myös projektipäällikkö Anne Savuoja kertomassa Vertaistervarit -hankkeesta, jonka pilottikuntana Utajärvi toimii.

Tule mukaan kehittämään ja ideoimaan yhdessä muiden yhdistystoimijoiden kanssa. Tilaisuudessa on pientä tarjoilua.
HUOM. Tulethan tilaisuuteen vain terveenä. Mikäli paikallinen koronatilanne muuttuu, voidaan tilaisuus muuttaa toteutettavaksi etäyhteyksin, mistä ilmoitetaan tarvittaessa erikseen.

       

 

päivitetty viimeksi: 25.06.2020 08:04