Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Kari Tapio. Elämä

22.11.2020 klo 15:00-16:30

Kari Tapio. Elämä

Kari Tapio. Elämä

Koko kansan iskelmätähden koko tarina

Utajärven koulun auditoriossa su 22.11. klo 15.00.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Osallistujamäärä rajataan max. 45 hlö. EUTKÄTEISILMOITTAUTUMISET OSOITTEESEEN: antti.viitala@utajarvi.fi (Toki vielä ovelle voi tulla kokeilemaan onneaan.)

Tapahtumassa noudatetaan turvavälejä. Osallistuthan vain terveenä, kasvomaskin käyttöä suositellaan. 


Kari Tapion elämäkerran kirjoittanut Antti Heikkinen, sekä Tapion poika, muusikko ja manageri Jani Jalkanen kertovat tarinoita Kari Tapion elämän varrelta, sekä kirjan kirjoittamisprosessista. Keskustelu avataan myös yleisölle ja herrat vastaavat mielellään kysymyksiin aiheesta.

Antti Heikkisen elämäkerta Kari Tapiosta kertoo kaunistelemattomasti mutta kunnioittavasti yhden kaikkien aikojen menestyneimmän iskelmälaulajamme tarinan.

Kari Tapion laulu-ura käynnistyi nuorukaisbändeissä tanssilavoilla, eteni Fazerin koelauluihin, vei Danny-showhun - ennen kuin soololevyt nostivat Kari Tapion kansansuosioon. Matka "Laula kanssain", "Viisitoista kesää", "Olen suomalainen" ja "Myrskyn jälkeen" -klassikkolevytyksiin ja tuhansille keikoille oli huumaava nousuissaan ja traaginen romahduksissaan.

Kirjailija Antti Heikkinen on saanut tutkittavakseen Kari Tapion perheen yksityisen arkiston: valokuvat, muistiinpanot ja kirjeenvaihdon. Hän on myös haastatellut kirjaan tunnettuja viihdealan ammattilaisia ja Kari Tapion lähipiiriä.

Lämpimästi tervetuloa virkistäytymään kulttuurin äärelle!

Lisätietoja: Antti Viitala/Utajärven kulttuurituottaja

040 643 0929/antti.viitala(ät)utajarvi.fi

päivitetty viimeksi: 25.06.2020 08:04

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta