Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Sofian Kammarin näyttelyhaku 2022

01.12.2021-31.01.2022

Sofian Kammarin näyttelyhaku 2022

Sofian Kammari on Utajärven kirjastossa sijaitseva näyttelytila, jossa järjestetään kuukausittain erilaisia näyttelyjä. Tilassa on vuosien varrella ollut näytteillä satojen ammattilaisten ja harrastajien töitä aina kädentaidoista käyttöesineisiin ja taiteeseen. Kammarissa pidetyt näyttelyt kiinnostavat sekä kirjaston asiakkaita että kuntalaisia, ja erityisesti paikallisten tekijöiden työt ovat saaneet paljon kiitosta. Näyttelytilaa on kehuttu myös näytteilleasettajien puolesta hyväksi ja monipuoliseksi.

Nyt haemme Sofian Kammariin ensi vuodelle 2022 uusia ja vanhoja näyttelynpitäjiä ilahduttamaan kuntalaisia ja tuomaan taitojaan esille! Löytyykö sinulta jokin erityinen kokoelma, jonka haluaisit asettaa esille? Haluaako yhdistyksesi järjestää näyttelyn omasta toiminnastaan? Ota rohkeasti yhteyttä kirjaston henkilökuntaan (tai kulttuurituottaja Antti Viitalaan) ja suunnitellaan yhdessä sopiva ajankohta näyttelyä varten.

Sofian Kammarin varaaminen omaa näyttelyä varten on maksutonta. Tilavuokraa ei peritä myöskään ulkopaikkakuntalaisilta näytteilleasettajilta. Näyttelyt järjestetään pääsääntöisesti yhdeksi kuukaudeksi kerrallaan. Myös myyntinäyttelyt ovat sallittuja. Tarkempaa tietoa näyttelytilasta löydät kirjaston kotisivuilta.

Kirjaston yhteystiedot:

050 444 0029/kirjasto@utajarvi.fi

Antti Viitala, kulttuurituottaja

040 643 0920/antti.viitala@utajarvi.fi

 

päivitetty viimeksi: 01.12.2021 09:41

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta