Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

UNTOROCK 2022

17.06.2022-18.06.2022

UNTOROCK 2022

30. UNTOROCK UTAJÄRVELLÄ!

 

Oulujokivarren suurin rocktapahtuma järjestetään tuttuun tapaan Utajärven jäähallissa 17 – 18.6.2022. Perjantain ja lauantain aikana lavalle nousee yhteensä neljätoista esiintyjää. Mukana on maan eturivin artisteja, kuten Popeda, Kotiteollisuus, Abreau ja Portion Boys, sekä paikallisia nousevia kykyjä.

KATSO KOKO ARTISTIKATTAUS TÄSTÄ.

OSTA LIPPUSI TÄSTÄ.

Untorock kerää yhteen nykyisiä ja entisiä paikkakuntalaisia, joka luo festivaalille oman iloisen ilmapiirinsä. Ensikertalaisia ja kauempaa tulleita odottaa siis vapautunut ja vastaanottavainen festarifiilis, johon on helppo hypätä mukaan.

 

Tapahtuma on ikärajaton, mutta festareilta löytyy anniskelualueita täysi-ikäisille. Täysi-ikäiset pääsevät halutessaan myös esittelemään laulutaitojaan alueen karaoketeltassa. Festariohjelman lomassa tunnelmaa ylläpitää DJ. Lisäksi paikalla on ruoka- ja muita myyntikojuja. Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät Utajärvellä läheltä.

 

Untorockin järjestää ahkera talkootiimi yhdessä Utajärven kunnan kanssa. Tapahtuma on tärkeä ja näkyvä osa Utajärveä ja todellakin ansaitsee paikkansa suomen festivaalikentällä.

 

TERVETULOA ROKKAAMAAN UTAJÄRVELLE!

 

LISÄTIETOJA:

UNTOROCKIN KOTISIVUILLE TÄSTÄ 

FACEBOOKSIVUILLE TÄSTÄ

INSTAGRAMIIN TÄSTÄ

 

päivitetty viimeksi: 03.05.2022 09:40

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta