Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Utajärven Yrityspuisto Oy
auttaa nopeasti

Postiosoite: Utajärven Yrityspuisto Oy, PL 18, 91601 Utajärvi
Käyntiosoite: Vanhatie 29, 91600 Utajärvi

Utajärven Yrityspuisto on itsenäinen organisaatio, joka yhdessä yritysten kanssa voi rakentaa nopeasti ja joustavasti uusia sopivia tiloja yritysten käyttöön. Yrityspuisto kehittää erityisesti Mustikkakankaan ja Lämpötien teollisuusalueita sekä Rokua Geopark -matkailualuetta.

Utajärvi panostaa voimakkaasti alueen elinkeinoelämän kehittämiseen. Utajärven Yrityspuisto Oy on Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö. Yrityspuisto Oy kehittää alueen yritysympäristöä jatkuvasti ja luo edellytyksiä uusien yritysten syntyyn sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa.

Valokuitu koko kunnassa ja häiriötön sähkönsaanti

Uusi vahvuutemme on koko Utajärven alueelle rakennettu nopea valokuituyhteys, joka antaa uusia mahdollisuuksia yritystoiminnalle.

Häiriötön sähkönsaanti on varmistettu omaa linjaa pitkin Mustikkakankaan teollisuusalueen viereiseltä Utasen voimalaitokselta. Linjasta on se etu, että sähkökatkokset ovat alueella todella harvinaisia suoran voimalaitossähkölinjan vuoksi.

Laajat teollisuusalueet ja monipuolista työvoimaa

Utajärvellä teollisuusalueiden vieressä kulkee Oulu-Kajaani valtatie 22 sekä Oulu-Kajaani rautatie, joten yhteydet ovat erinomaiset kauemmaksikin ympäri Eurooppaa. Ajomatka Ouluun on 40 minuuttia ja Oulun kansainväliselle lentokentälle matkaa on vain noin 60 kilometriä.

Oulun talousalue korkean teknologian yliopistoalueena tarjoaa yrityksellesi lisää kehittymis- ja toimintamahdollisuuksia. Alueeltamme löytyy työvoimaa yrityksesi tarpeisiin.

Kansainvälisen asiakaskunnan palvelemiseksi Utajärven Yrityspuisto Oy tarjoaa yrittäjille lisäksi käännöspalveluita suomi – saksa ja suomi – englanti.

Utajärvellä yritysneuvontaa saat Yrityspuisto Oy:ltä.

Henkilöhaku

Vuokko Paso

Yrityspuisto Oy:n ja Utakuidun toimitusjohtaja

Toimiala: Utajärven Yrityspuisto Oy
Elinvoimapalvelut
Johtoryhmä
Toimipiste: Roomari, Vanhatie 29
Palvelu:
Sähköposti: vuokko.paso@utajarvi.fi
Puhelin: 040 632 8805

päivitetty viimeksi: 22.01.2020 09:21