Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Utajärven kunta julistaa haettavaksi hyvinvointijohtajan viran

20.05.2020 klo 14:55

Haemme Utajärven kuntaan hyvinvointijohtajaa (linkki Kuntarekryn ilmoitukseen), joka edistää työllään kunnan elinvoimaa kuntalaisten hyvinvoinnin edistämisen osalta. Utajärven kunnassa on kaksi pääprosessia – hyvinvointiprosessi sekä elinkeinoprosessi. Hyvinvointiprosessin toimialaan kuuluvat hyvinvointipalvelut sekä sivistyspalvelut. Hyvinvointiprosessissa on yhden prosessijohtajan malli.

Hyvinvointijohtaja vastaa kunnan hyvinvointi- ja sivistyspalveluiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja on johtoryhmän jäsen. Hyvinvointijohtaja vastaa myös kunnan hyvinvointitiedolla johtamisesta, hyvinvointivaliokunnan sekä elinvoimaryhmän toiminnasta, kuntalaisviestinnästä ja niiden kehittämisestä. Hyvinvointijohtaja toimii hyvinvointivaliokunnan ja elinvoimaryhmän esittelijänä. Hyvinvointijohtajalla on kokonaisvastuu hyvinvointi- ja sivistyspalveluiden taloudesta. Hyvinvointijohtajan virka edellyttää vahvaa johtamisosaamista, hyvää organisointikykyä, näkemystä hyvinvoinnin edistämisen kokonaisuudesta ja sitä edistävien palveluiden kehittämisestä sekä aktiivisuutta, innovatiivisuutta ja kykyä toimia tiimeissä ja verkostoissa.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, perehtyneisyys hyvinvointityöhön sekä kokemus julkisen sektorin johtamisesta ja esimiestyöstä. Odotamme, että sinulla on talous- ja hallinto-osaamista ja omaat strategisen ajattelutavan. Katsomme eduksi kasvatus- ja sivistyspalveluiden sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden osaamisen.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Virka on vakituinen ja se täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavalta voidaan edellyttää osallistumista soveltuvuustestiin.

Palkkaus KVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanjohtaja Anne Sormunen

Yhteystiedot Anne Sormunen puh: 040 482 6444

päivitetty viimeksi: 28.02.2020 13:32