Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Utajärven seurakunnan palautekysely

26.04.2021 klo 16:19

Utajärven seurakunta toteuttaa kyselyn, jonka tarkoitus on saada palautetta seurakunnan palveluista ja toiminnasta. Kysely toteutetaan ajalla 26.4.-9.5.2021 ja siihen on mahdollisuus vastata nimettömänä joko sähköisesti Utajärven seurakunnan ja kunnan verkkosivuilta löytyvän linkin kautta tai paperilomakkeella kirkkoherranvirastossa ja kunnan kirjastossa.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Reilun kaupan tuotteita. Jos haluat osallistua arvontaan, voit jättää yhteystietosi kyselylomakkeen loppupuolella. Samoin voit jättää yhteystietosi, mikäli haluat seurakunnasta otettavan Sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä. Kyselyn yhteydessä on myös mahdollisuus ilmoittautua mukaan seurakunnan vapaaehtoistoimintaan.

Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä henkilötietoja yhdistetä vastauksiin. Kyselyn tuloksia tullaan hyödyntämään Utajärven seurakunnan tulevien vuosien toiminnan suunnittelussa.

Yhteisenä tavoitteena on Utajärven seurakuntalaisten sekä kaikkien utajärvisten arvostava ja kunnioittava kohtaaminen ja palveleminen.

Lämmin kiitos Sinulle jo etukäteen vastauksistasi!

Tässä linkki kyselyyn.

- Utajärven seurakunta -

päivitetty viimeksi: 26.04.2021 16:19

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta