Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

UraUta messut oppilaitosyhteistyönä Utajärvellä

23.01.2023 klo 15:12

UraUta messut oppilaitosyhteistyönä Utajärvellä

 

UraUta rekrytointimessut järjestetään tiistaina 7.2.2023 klo 12.00-17.30.

Paikkana on Hyvinvointitalo, Kirkkotie 32, 91600 Utajärvi.

 

Ensimmäistä kertaa järjestettävät UraUta rekrytointimessut ovat kohtaamispaikka työnhakijoille ja työnantajille. Messukävijät näkevät kerralla Utajärven ja Oulujokilaakson työpaikkatarjonnan ja saavat vinkkejä työnhakuun, koulutukseen ja yrittäjyyteen liittyen. Messutapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tavata työnantajien ja oppilaitosten edustajia, solmia kontakteja ja sopia työhaastatteluja. Tapahtumassa on paljon tietoa niin yrityksille, kaiken ikäisille työnhakijoille kuin nuorillekin.

Messuilta löytyy työpaikkaseinän lisäksi arvokasta tietoa CV:n tekemisestä työpajassa, palkkatuesta, oppisopimuksesta, starttirahasta, koulutusmahdollisuuksista, työhaastatteluun valmistautumisesta ja yrityksen perustamisesta.

Tapahtumassa on koettavissa OSAOn metsäalan simulaattori, sekä Luovilta työnäytöksiä luonto- ja ympäristöalalta. Luovin ja OSAOn yhteiset Alumni-videot pyörivät tapahtumassa. Videot toteutettu WATTI-hankkeessa. Oppilaitokset järjestävät yhdessä messuilla työpajoja yrityksille ja nuorille.

Mukana ovat seuraavat yritykset: Rokua Health & Spa, Orasko Oy, Utacon, Active Camping, Sale, K-Market Meirami, Attendo, OP Utajärvi ja Vumos Oy.

UraUta messujen järjestäjinä ovat OSAO, OPAO, Luovi, Utajärven lukio, Rastor-instituutti, PSK Aikuisopisto, Utajärven Yrityspuisto Oy, Utajärven 4H, Utajärven Yrittäjät, Utajärven kunta (nuoriso- ja liikuntapalvelut, maahanmuuttotyö, etsivä nuorisotyö ja työllisyyspalvelut ja Taidetta kylille -hanke), ELY-keskus ja TE-toimisto. UraUta messujen suunnittelu on toteutettu yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Luovin liiketalouden opiskelijat ovat toteuttaneet tilaisuuteen markkinointisuunnitelman, jossa tapahtuman järjestäjät on haastettu osallistumaan tapahtuman markkinointiin videoiden muodossa. Osallistujien videoita voi katsoa Utajärven Yrityspuiston YouTube kanavalta.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Messukahvilaa tapahtumassa pitää Utajärven lukio.

 

Lisätietoa tapahtumasta

Tiia Juntunen

yrityskehittäjä, Utajärven Yrityspuisto Oy

tiia.juntunen@utajarvi.fi, 040 717 9706

https://utajarvenyrityspuisto.fi/urauta-messuilla-runsaasti-tyopaikkoja/

https://youtube.com/playlist?list=PLAyNHzSBaOvexhVISuTKHvz3nOh0bsjXK

päivitetty viimeksi: 23.01.2023 15:13

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta