Tarjouspyyntö Kiinteistö Oy Mäyrän ja Kiinteistö Oy Järvenneidon kiinteistönhoitopalveluista
Julkaistu 09.03.2023

Pyydämme tarjoustanne Kiinteistö Oy Mäyrän ja Kiinteistö Oy Järvenneidon kiinteistönhoitopalvelusta. 
Tarjousten määräaika: 14.4.2023 klo 12.00. 

Kiinteistö Oy Mäyrä pyytää tarjousta ARA-vuokratalon kiinteistönhoitopalveluista. Tarjouspyyntö koskee yhtiön omistamaa kerrostaloa, Mäyrää, joka sijaitsee Utajärven taajamassa. Talo on hissitön kolmikerroksinen talo, jossa kerrostalon puolella raput A, B ja C sekä lisäksi matalamman D-siiven asunnot. Talon osoite on Vanhatie 39.
Kiinteistönhoito pitää sisällään mm. teknisten järjestelmien hoidon, kiinteistönhuollon, kiinteistön kunnossapidon, ulkoalueiden hoidon sekä käyttäjä- ja asiakaspalvelua. Tehtävät on kuvattu tarjouspyyntöasiakirjassa ja sen liitteissä.
 
Kiinteistö Oy Järvenneito pyytää tarjousta ARA-vuokratalojen kiinteistönhoitopalveluista. Tarjouspyyntö koskee yhtiön omistamia rivitalokohteita, jotka sijaitsevat Utajärven taajaman alueella sekä yksi rivitalokohde noin 16 km päässä taajamasta Ahmasjärventiellä. Tarkemmin kohteet on eritelty liitteessä 1.
Kiinteistönhoito pitää sisällään mm. teknisten järjestelmien hoidon, kiinteistönhuollon, kiinteistön kunnossapidon, ulkoalueiden hoidon sekä käyttäjä- ja asiakaspalvelua.. Tehtävät on kuvattu tarjouspyyntöasiakirjoissa ja sen liitteissä.

Ennen tarjouksen jättämistä tarjoajan tulee tutustua kohteisiin hankintayksikön edustajan kanssa.

Linkki tarjouspyyntöihin löytyy tästä.

 

päivitetty viimeksi: 09.03.2023 14:48