Liikuntaverkkopuntari
Julkaistu 07.06.2023

Tule mukaan Liikuntaverkkopuntariin!

 

Tule mukaan liikuntaverkkopuntariin. Ohjatun liikunnan lisäksi pääset kokeilemaan Verkkopuntaria. Verkkopuntari on ohjelma, jonka avulla etenet rennosti kohti pysyviä elintapamuutoksia ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ryhmä ovat tarkoitettu kaikille merkittävästi ylipainoisille työikäisille aikuisille.

Vuoden ohjelma sisältää 12 viikon ohjatun vaiheen ja sen jälkeen alkavan ylläpitovaiheen.  Ohjatun vaiheen aikana sinulle on tarjolla ohjattua liikuntaa ja mahdollisuus saada ohjausta myös verkon välityksellä. Ylläpitovaiheen aikana Verkkopuntari on käytössäsi ja voit harrastaa liikuntaa omatoimisesti. Verkkopuntaria voit käyttää koko vuoden ajan. Liikuntaverkkopuntariin sisältyy myös etätapaamisia.

Vuoden liikuntaverkkopuntari on maksuton.

Valmennus alkaa:

Ryhmävalmennus käynnistyy ryhmäetätapaamisella 11.9.2023 klo 17.00 teams:ssa. Osallistut etätapaamiseen yhdessä liikuntaryhmäsi kanssa. Ohjaajasi on mukana tapaamisissa.

Ilmoittaudu valmennukseen:

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu viimeistään 28.8.23.

Linkki ilmoittautumiseen: https://link.webropolsurveys.com/S/0378516E8CDB8AD5

Ilmoitathan, jos päätät perua osallistumisesi ensimmäisen viikon aikana aloituksesta, niin ehdimme tarjota paikan seuraavalle. Mahdolliset perumiset osoitteeseen leea.jarvi@pohde.fi.

 

Lisätiedot:

ravitsemusterapeutti Leea Järvi, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

sähköposti: leea.jarvi@pohde.fi

verkkosivut: www.pohde.fi

 

Utajärvellä syksyn liikunta ryhmät tarkentuvat elokuussa, tiedustelut Kaino Rajala puh 040-6282224 ja Jenni Rikkola soittopyynnön jättämällä 08-58756700

 

päivitetty viimeksi: 07.06.2023 14:37