Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Eläkeläiset ry: Vuoden 2023 Ikäystävällinen teko -tunnustus Utajärven Pysytään pystyssä -toiminnalle.

Eläkeläiset ry: Vuoden 2023 Ikäystävällinen teko -tunnustus Utajärven Pysytään pystyssä -toiminnalle.

Eläkeläiset ry palkitsee vuoden 2023 ikäystävällisenä tekona Utajärven kunnan Pysytään pystyssä -liikuntaryhmän ja senioreiden muun liikuntatoiminnan esimerkillisen järjestämisen.

 
Syksyn aikana kymmenen kertaa kokoontuneen, maksuttoman ikäihmisten Pysytään pystyssä -ryhmän tavoitteena on vähentää osallistujien kaatumisvaaraa. Nousujohteisella voima- ja tasapainoharjoittelulla tähdätään liikkumiskyvyn parantamiseen.
 
Ryhmän alussa ja lopussa tehdään liikkumiskyvyn testit, jokaisella kerralla myös tietoiskuja ja keskusteluita, joilla tuodaan esiin kaatumisen riskitekijöitä ja keinoja niiden vähentämiseen.
Eläkeläiset ry arvostaa Utajärven kunnan panostuksia ikäihmisten hyvinvointiin. Tunnustuksen perusteluissa on huomioitu myös Utajärven muut ikäystävälliset käytännöt sekä toimiva yhteistyö paikallisten järjestöjen kanssa.
 
”Ikäihmisten hyvinvoinnin- ja terveydenedistämistyötä tehdään Utajärvellä suunnitelmallisesti. Olemme tiiviisti yhteistyössä järjestöjen kanssa tuottamassa juuri paikallisiin olosuhteisiin sopivia toimintoja”, toteaa Utajärven kunnan hyvinvointijohtaja Reetta Tuovinen-Salo. ”Tuemme järjestöjä, tarjoamme kokoontumistilat maksutta, ylläpidämme kyläaputoimintaa, jaamme liukuesteitä ja paljon muuta. Liikunnallisen elämäntavan vahvistamiseksi liikunnanohjaajamme Kaino Rajala on kouluttautunut senior personal traineriksi ja tuo osaamistaan ikäihmisten saavutettaviksi.”
 
”Olemme erittäin otettuja tästä Ikäystävällinen teko -tunnustuksesta. Olemme kiitollisia siitä, että työtämme arvostetaan ja huomioidaan. Jatkamme yhtä laadukasta työtä yhdessä jatkossakin”, Reetta Tuovinen-Salo sanoo.
 
Eläkeläiset ry palkitsee vuosittain jonkin Suomen kunnan tekemän teon, joka on esimerkillisellä tavalla edistänyt ikäystävällisyyttä.
 
Eläkeläiset ry:n puheenjohtaja Matti Huutola luovuttaa Ikäystävällinen teko 2023 -kunniakirjan Utajärven kunnan edustajille perjantaina 1.12. klo 16-18 Utajärven torilla ja torimakasiinissa pidettävässä Utajärven Joulukauden avajaistapahtumassa.
 
Lisätietoja:
Utajärven kunnan hyvinvointijohtaja Reetta Tuovinen-Salo
044 320 2303
reetta.tuovinen-salo@utajarvi.fi
 
Eläkeläiset ry:n tiedottaja Tuomas Talvila
050 570 9716
tuomas.talvila@elakelaiset.fi
julkaistu: 28.11.2023 klo 11:37, päivitetty viimeksi: 28.11.2023 11:38

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta