Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Haemme liikunnanohjaajaa

Utajärven kunnan tavoitteena on edistää kaikenikäisten kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä. Liikunnallisen elämäntavan vahvistamien on merkittävässä roolissa kuntalaistemme hyvinvoinnin edistämisessä.

Etsimme liikunnanohjaajaa kehittämään ja suunnittelemaan monipuolisia liikkumisen muotoja utajärvisille. Liikunnanohjaajan tehtävät sisältävät yksilö- ja ryhmäliikunnan organisointia, ryhmätoimintaa sekä yksilötyötä. Keskeisenä tehtävänä on vastata erityisesti lasten- ja nuorten ja työikäisten harrastustoiminnan kehittämisestä, sekä seurayhteistyön vahvistamisesta.

Liikunnanohjaajan tehtäviin kuuluu harrastustoiminnan ohjaaminen sekä liikunnallisten tapahtumien yhteistyö eri toimijoiden kanssa. Hankesuunnittelu- ja hallinto ovat osa tehtävänkuvaa, kuten myös liikuntapaikkojen kehittäminen ja niiden seuranta yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Odotamme hyviä vuorovaikutus- ja empatiataitoja sekä valmiutta kehittää ja kehittyä työssä. Odotamme myös, että hakijalla on hallussa erilaisia työkaluja ryhmäohjaukseen ja kyky tehdä yksilötyötä. Myös oma liikunnan harrastaminen on tärkeää.

Edellytämme tehtävään valittavalta liikunta-alan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa liikunta-alan opistotason tutkintoa. Arvostamme kokemusta ja tuntemusta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista ja aloista.

Tehtävä on vakituinen. Tehtäväkohtainen peruspalkka työsuhteen alussa on 2467,74 €/kk. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan, ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 10.3.2024 klo 23.59 mennessä sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa.

 

 

julkaistu: 22.02.2024 klo 15:05, päivitetty viimeksi: 22.02.2024 15:15

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta