Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Uudistettu yritys- ja palveluhakemisto julkaistu

10.09.2019 klo 12:22

Utajärven kunta on julkaissut uudistetun yritys- ja palveluhakemistonsa. Palvelussa yrittäjät ja muut toimijat voivat mainostaa Utajärven alueella tarjoamiaan palveluita kuntalaisille ja muille asiakasryhmille. Palvelu on ilmainen. Osoite Utajärven yritys- ja palveluhakemistoon on: www.utajarvi.fi/yritykset

Yrittäjä ja palveluntarjoaja! Ilmoita yrityksesi tai tarjoamasi palvelut hakemistoon palvelun kautta. Suora osoite ilmoitukseen on www.utajarvi.fi/ilmoitayritys.

Yrityksen tai palvelun Ilmoittamisen yhteydessä rekisteröidylle toimitetaan tunnus ja salasana ilmoituksessa annettuun sähköpostiin, joilla pääsee kirjautumaan palveluun ja muokkaamaan ilmoittamiaan tietojaan. Halutessaan ilmoittamansa tiedot voi myös poistaa palvelusta. ilmoitettu Yritys tai palvelu tulee näkyville hakemistoon kunnan tarkistettua ilmoituksen. Jokainen palveluun rekisteröitynyt voi luoda palvelussa mainoksia tai ilmoituksia (max. 2kpl kerrallaan), jotka ovat asiakkaiden nähtävissä Utajärven yritys- ja palveluhakemistossa, osoitteessa: www.utajarvi.fi/yritykset. Myöhemmin mainoksia julkaistaan myös Utajärven kunnan infonäytöillä, joita sijaitsee mm. kunnan asiointipisteissä ja kaupoissa.

päivitetty viimeksi: 08.06.2020 20:53