Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Utajärven kunta julistaa haettavaksi tietohallintosihteerin toimen

01.10.2019 klo 13:25

Haettavana tietohallintosihteerin vakituinen toimi. Kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto sekä työkokemus toimistotehtävistä ja erilaisten tietojärjestelmien käytöstä.

Tehtäviin kuuluu laaja-alaisesti toimistosihteeripalveluiden tuottaminen elinympäristöpalveluiden toimialueelle, erityisesti rakennusvalvontaan. Lisäksi tehtävään kuuluu kunnan arkistotoimen hallinnointi sekä kunnan asiointipisteen asiakaspalvelu. Valittavalla tulee olla valmius suorittaa asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinto, mikäli sitä ei ole ennestään suoritettu.

Tehtävä sisältää monipuolisia asiakaspalvelu-, neuvonta- ja toimistotehtäviä. Työ vaatii itsenäistä työskentelyä, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalvelutaitoja. Tehtävä edellyttää ajantasaisia tietoteknisiä taitoja sekä valmiuksia uusien ohjelmistojen omaksumiseen.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen, hinnoittelutunnus 01TOI060 (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka tehtävän vaativuuden mukaisesti on 2118,24 €/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää sekä mahdollisesti henkilökohtaista lisää valittavan henkilökohtaisen osaamisen perusteella. Toimessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja antaa palveluesimies Tarja Haapapuro, p 050 375 8854.

Työ alkaa 7.1.2020.

Sähköinen hakemus liitteineen tulee jättää 20.10.2019 klo 23.59 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi  (työavain 252737)

Utajärvi on visiomme mukaan vuonna 2030 onnellisuuden edellytyksiä luova kunta, jossa kuntalaisilla on mahdollisuus tehdä töitä ja harrastaa sekä olla osa välittävää kylämäistä yhteisöä. Utajärvellä on laadukkaat palvelut ja hyvä sijainti. Tavoitteenamme on kehittää kunnan toimintaa toimimalla ”pikkuisen paremmin kuin muut”.

päivitetty viimeksi: 08.06.2020 20:53