Tiedote väliaikaisen kuntosalin perustamisesta
Julkaistu 29.09.2022

Nuoriso- ja liikuntatalon tulipalosta johtuen kuntosalilaitteet ovat kärsineet savuvahinkoja. Kuntosalin tilojen peruskorjausaikataulu on sama kuin koko kiinteistöllä, eli kuntosalin tila olisi käytettävissä tämän hetken tiedon mukaan syyskuussa 2023.

Kuntosalilaitteiden puhdistustyöt ovat edenneet ja suurin osa laitteista saadaan suurella todennäköisyydellä puhdistettua. Puhdistaminen on kuitenkin edelleen kesken mutta laitteet saisimme käyttöön lähiviikkojen aikana.

Olemme kartoittaneet väliaikaisia tiloja, jossa kuntosali voisi toimia peruskorjauksen ajan. Tällä hetkellä paras mahdollinen tila olisi vanhan terveysaseman kirkkotien puoleinen pääty, toisessa päädyssä sijaitsee nuorisopalvelut. Tilaan emme tule tekemään rakenteellisia muutoksia mutta ilmanvaihtoa ja ilmanpuhdistusta tehostetaan.

Aikataulu ei ole varmistunut, laitteet vaativat vielä lisäpuhdistusta ja tarkistamista, sekä tilaan siirtäminen vie aikaa. Teemme kuitenkin asiaan eteen töitä, että saisimme kuntosalin käyttöön mahdollisimman pian. Toivomme, että marraskuun aikana tila olisi valmis. Kulkeminen, aukioloajat ym. ovat edelleen työn alla mutta tiedotamme asiasta niiden edetessä.

Lisätietoja,
Reetta Tuovinen-Salo
Hyvinvointijohtaja
p. 040 529 8359

 

päivitetty viimeksi: 27.12.2022 09:06