Utajärven nuorisolle haetaan työpaikkoja paikkakuntamme yrityksistä ja kotitalouksista
Julkaistu 27.01.2020

Utajärven kunta työllistää nuoria myös kesällä 2020. Kesätyöllistämisen avulla nuoret oppivat toimimaan työnhakijoina ja työntekijöinä, sekä saavat arvokasta työkokemusta eri aloilta tulevaisuutta varten.

 Utajärven kunnassa työllistetään tulevana kesänä vuosina 2002-2005 syntyneitä, siis 15-18 -vuotiaita Utajärven kunnan kirjoilla olevia koululaisia ja opiskelijoita. Työaika on 60 työtuntia. Nuoren palkka on 360€ (sis. lomakorvauksen ja siitä pidätetään lakisääteiset sosiaaliturvamaksut henkilön iästä riippuen).

 

YRITTÄJÄT JA KOTITALOUDET

Tänä vuonna sekä kunta että 4H-yhdistys haastavat yksityisiä henkilöitä ja yrityksiä palkkaamaan nuoria kesätöihin. 

Kunnan kesätyöjaksojen kautta on oiva tilaisuus saada kotiin lastenhoito-, kotityö- ja pihanhoitoapua. Myös yritykset voivat saada nuorten kesätöiden kautta apua monenlaisiin töihin. Työntekijästä koituvat kustannukset ovat yksityiselle työnantajalle 210 euroa sis. alv. ja kunnan määrärahasta katetaan nuoren loput palkka- ja sivukustannukset. Kustannukset laskutetaan työjakson päätyttyä.

Jos haluatte työllistää nuoria kesän 2020 aikana, ottakaa yhteys Utajärven 4H-toimistoon 28.2.2020 mennessä sähköpostilla utajarvi@4h.fi

Työpaikat listataan 4H-yhdistyksen nettisivuille, josta nuoret hakevat töitä 9.3-13.4 välisellä ajalla.

Työn teetättäjä vastaa nuoren perehdyttämisestä työhön ja työn valvonnasta. Työn laadun ja vaativuuden on oltava kohtuullinen työaikaan ja palkkaan nähden.

4H-yhdistys ottaa vastaan nuorten työhakemukset, toimittaa ne yrittäjille, tekee työsopimukset, hoitaa maksuliikenteen eli työnantajavelvoitteet (palkanmaksun, verot ja sivukulut), vakuutukset ja mahdolliset ilmoitukset työsuojeluviranomaisille.

Lisätietoja kesätyöllistämisestä saa 4H-toimistolta numerosta

0400-945 207 tai sähköpostitse utajarvi@4h.fi         

  

 

päivitetty viimeksi: 08.09.2021 23:22