Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

28.05.2021 Utajärven kunta, Elinympäristöpalvelut kirjoitti aiheesta:

Alemman tieverkon kunto

Utajärven kunnan elinympäristöpalvelut ja ELY-keskus on käynyt kehityskeskustelua alemman tieverkon kunnosta ja molemmat tiedostavat alueellisen tieverkon huonon kunnon. Elinympäristöpalvelut haluaakin nyt kysyä kuntalaisilta ja Utajärven teiden käyttäjiltä, että missä paikoissa olisi parantamisen varaa? Tällä kartoitamme mitkä kohdat aiheuttavat eniten ongelmia tienkäyttäjille.

Viestiin tulleet vastaukset

02.06.2021 ASUKAS kirjoitti aiheesta:
Naamankylän tie

TIEN yleiskunto on lanauksen jälkeen hyvä noin 2-4 viikkoa jonka jälkeen tie on taas monttuja täynnä , toivoisin selkeää tien lanaussuunnitelmaa ja toteuttamista esim. 2-4 viikon välein ja syksyisin aina ylimääräinen lanaus ennen tien jäätymistä, tällä hetkellä ennen Naamankylän entistä koulua Utajärvelle päin noin 200 metriä on paha maan nousema joka pitäisi heti käydä kunnostamassa, on helppo särkeä auto siihen.

02.06.2021 Paikat karisi jo kirjoitti aiheesta:
Ahmasjärventie

Ahmasjärventien kunto on kerrassaan onneton. Tien pinta on koloa ja pahkaa vierivieressä, ihmiset karttavat jo kulkemista ko. tiellä. Tie haittaa jo meidän elinkeinoja ja työssä kulkemista. Autot särkyvät ja kuluvat ennen aikojaan puhumattakaan työkoneista. Lisäksi tiellä kuljetetaan ympäri vuoden runsaasti puuta yhteiskunnan hyödyksi ja tuloksi. Tie olisi kunnossa ollessaan oikea maisematie, ja tukisi näin mm. Rokuan alueen matkailua. Tie on jo polkupyörällä vaarallinen ajaa.

07.06.2021 Pohjoispuolen asukki kirjoitti aiheesta:
Pohjoispuolen maantie

Pohjoispuolen tie, (välillä Utoslahden tien risteys-Laukan silta) on lähes koko matkalta aika heikossa kunnossa ja vaatisi kunnostusta.

16.06.2021 Järviasukki kirjoitti aiheesta:
Järvikyläntien kunto

Pohjoispuolen maantie myös toiseen suuntaan alkaa olla ns "tiensä päässä" (Puolangantien ja Järvikyläntien risteyksestä Niskalle päin). Tietä on paikkailtu joskus, mutta joka kevät/syksy tulee lisää vahinkoa. Myös Puolangantie Järvikylän risteyksestä kylälle päin on käsittämättömän huono. Se on kuitenkin yksi pääväylistä kylälle tultaessa. Asfalttirikkoa peräjälkeen. T

02.07.2021 Utajärven kunta, Elinympäristöpalvelut kirjoitti aiheesta:
Kiitos!

Kiitoksia palautteesta.

Aurinkoista kesää!

Elinympäristöpalvelut, Utajärven kunta

07.09.2021 Ihmettelen kirjoitti aiheesta:
Kyselyn tavoittavuus

Kovin vähän kyselyyn on tullut vastauksia ottaen huomioon, että tiestö on kovin huonossa kunnossa. Aihe herättää paljon keskustelua kasvokkain puhuttaessa, minkä vuoksi näin hiljainen keskustelu kummastuttaa. Kerätäänkö vastauksia muiden kanavien kautta, esimerkiksi kunnan toimipisteissä tai vaikka kaupoissa? Kaikki eivät käytä nettiä, minkä vuoksi osa mielipiteistä voi jäädä saamatta. Toiseksi onko vastausmahdollisuutta mainostettu missään, esimerkiksi Tervareitissä tai Facebookissa? Utajärven kunnan nettisivut ovat hieman vaikeat käyttää, ja niinpä esimerkiksi keskustelupalstan ja tämän aloituksen löytäminen voi olla täysin sattumasta kiinni.

Itse aiheeseen liittyen sanoisin, että koko Puolangantie kylältä Särkijärvelle on heikossa kunnossa. Tiessä on pahoja heittoja ympäri vuoden, eikä päällysteeseen syntyneitä koloja korjata mitenkään ripeästi. Puolangantie on kuitenkin vilkas tie, ja tien huono hoito on ihmeellinen asia.

Lisää viesti keskustelupalstalle

Tällä lomakkeella voit osallistua valitsemaasi keskusteluun.
* merkityt kentät ovat pakollisia.

päivitetty viimeksi: 07.06.2019 23:07

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta