Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

24.11.2021 Matami Mimmi kirjoitti aiheesta:

Vanhempien vastuu

Olipa kaamee tilanne tiistai-iltana tullessamme Oulusta Utajärvelle päin. Muhoksella Honkalan tiehaarasta Utajärvelle päin ajoi pieni poika pyörällä tien väärää puolta tummissa vaatteissa, ilman valoja ja heijastinta. Lunta pöllysi autojen ajaessa ohi. Ihme ettei hänen käynyt kuinkaan. Samaten Utajärvellä nuoret ajavat tummissa vaatteissa pyörillä ilman valoja tai edes heijastinta. Voi vain ihmetellä mitä vanhempien päässä liikkuu. kun eivät huolehdi pyöriin valoja ja lapsille heijastinta. Eivät ne niin paljon maksa. Pitääkö jotain sattua ennen kuin asiaan tartutaan. Samat asiat tulisi huolehtia myös maahanmuuttajille. Opettakaa heillekin nämä tärkeät asiat.

Viestiin tulleet vastaukset

09.12.2021 Körri kirjoitti aiheesta:
Pakolliset varusteet polkupyörässä

Polkupyörän pakolliset varusteet – uutena punainen takavalo
Punaisen takavalon pakollisuus koskee kaikkia ajoneuvoja 1.6.2020 alkaen. Tämä tarkoittaa, että myös pyörässä pitää olla punainen takavalo, jos sillä ajetaan tiellä pimeän tai hämärän aikaan taikka näkyvyyden ollessa sään vuoksi tai muusta syystä huonontunut. ”Valon voi kiinnittää myös pyöräilijään, esimerkiksi kypärään tai reppuun. Eli valoja ei tarvitse välttämättä asentaa polkupyörään”,

11.12.2021 Valistusta kirjoitti aiheesta:
Valistusta

Ja kun vielä oppisivat ajotiellä kävelemään ajotien vasenta reunaa. Monella liikennetitoisuus on aikalailla hukassa. Eikö kouluissa opeteta enää sääntöjä?

Lisää viesti keskustelupalstalle

Tällä lomakkeella voit osallistua valitsemaasi keskusteluun.
* merkityt kentät ovat pakollisia.

päivitetty viimeksi: 07.06.2019 23:07

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta