Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

21.04.2022 Pirjo-Margit Jauhiainen kirjoitti aiheesta:

Omatoimi siivousta?

Nonni - ei ehkä tästäkään pitäisi kirjoittaa, kun passiiviaktivointi olis muillakin paikkakunnilla vissiin tehokas keino säästää verorahoja, tosin mikä on sitten kohde mihin ne kuitenkin käytetään - kun joku aina keksii ylijäävän budjetin rahaan käyttökohteen?

Nyt kun kevät on pitkällä Utajärvelläkin, havahduin huomaamaan että roskapönttöjä saa etsimällä etsiä ja kun auringonpaisteessa istuin torimakasiinin penkillä - Kiitos että edes niitä, muutamat ihmiset poikkesivat "torille" jätskille, niin neiliönmuotoisessa alueessa ei ollut yhtään roskista ja välittömässä läheisyydessä oli yhteispalvelupiste, jossa ei myöskään näkynyt roskapönttöä.

Kirkon kautta lenkkeillessä siinä peltoalueella on penkki + roskis, niin se oli positiivinen yllätys, eikä olis pahetteeksi toinenkaan penkki kauemmaksi edellisestä ja tottakai se roskapönttö viereen.

Kun on toritapahtumia - minnekkä liikkuva kulkija laittaa roskat?
En ole katsonu kunnan budjettia, mutta luulis rahaa löytyvän tuollaiseen asiaan - myös jäähallin välittömään läheisyyteen roskapönttöjä, koulualueella ne harvat pöntöt ovat kumollaan, kun luulis siisteyskasvatuksen ulottuvan alaikäisiin paremmin, et pönttöjä löytyy mihin karkki ym. paperit heitetään - ai niin, mutta sehän lähtee ensiksi sieltä kotoa = siisteyskasvatus meinaan.

Viestiin tulleet vastaukset

Aiheeseen ei ole tullut kommentteja.

Lisää viesti keskustelupalstalle

Tällä lomakkeella voit osallistua valitsemaasi keskusteluun.
* merkityt kentät ovat pakollisia.

päivitetty viimeksi: 07.06.2019 23:07

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta