Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

25.08.2022 Pirjo-Margit Jauhiainen kirjoitti aiheesta:

Passiivis-agressiivinen

Tavan kulkija ei mieti mitä otsikko tarkoittaa, sen voi kuitenkin sijoittaa lukemattomien asioiden yhteyteen - eikä myöskään tarkoita nyrkki/muuta tappelua.

Päivänä yhtenä taasen istuin puistossa ja kirjaston liepeillä ihminen varusteet yllänsä käytti konetta mullan pöllytessä - et mainitsin toiselle istujalle senkin ”turhuudesta”, millä tehdään tuhoa luonnolle / varsinkin hyönteisille / pöylyttäjille, kun joka ”neliö” täytyy hinkata mittanauhan kera silmille miellyttäväksi.
Ehkä seuraavaksi Utajärvelläkin perustetaan hyönteisille joku alue = kirjoitukseni jälkeen, mihin verorahoilla palkataan liikenteenohjaaja ( kuten jossain alueella lintuohjaaja - mitä ” älyn” käyttöä ), ja niin hyönteisille opetetaan passiivinen toimintatapa, kun ihminen järjestää evästä, eikä anneta elää luonnonehdoilla, mihin liittyy varmaan aggressiivista käytöstä ( osaako hyönteinen ajatella? ), kuten ihmisillä yhteiskunnan koneiston edessä, missä toimeentulotuki passivoi - mikä sosiaalisen järjestelmän tarkoitus onkin, mikä on Suomessakin tullut vastaan lukemattomissa yhteyksissä.

Toimeentulotuki on viimesijainen apu, mitä järjestelmä ei tietenkään voi purkaa, kun eräät puolueet pitää kannatuksensa ylhäällä sen avulla - vähemmän kuitenkin välittää äänestäjistään, kun tuet ruokkii eri tavoin esim.työtöntä, köyhää eläkeläistä / ehkä myös muita ahdingossa olevia, kun saadut korvaukset täytyy käyttää laskuihin jne.ei tunneta ihmimillisyyttä / anneta tukea korjata elämänsä houkutuksien edessä, ihmisen tuntiessa ehkä aggressiivisuutta - nykyisin kuitenkin enemmän ollaan passiivitilassa, kun yhteiskunta on tehty tällaiseksi ja luonto halutaan samanlaiseen tilaan, missä järjestelmä hoitaa toiminnat.

On puhuttu toimeentulotuesta ja että se passivoi, minkä edessä niiden saajilla ei ole kovinkaan paljon vaikutusvaltaa - pitäisikö olla, kun lait tehdään noudatettavaksi ja lainlaatijat evät ole lakeihin kirjanneet inhimillistämispykälää - vai onko ja ketä se koskee?

Mistä kirjoitan - asia koskee suurta joukkoa suomenkansaa, etten siinä massassa ole ainut ja meillä kaikilla on hätä eri toimien edessä, että meidän kuitenkin täytyisi elää nuhteettomasti - jotkut sortuu ja päätyy itsemurhaan, niin hyönteiset tekee joukkokuoleman, kun elintila viedään - Suomessa ei sentään siihen vielä olla menty = joukkokuolema.

Minulta katkaistiin sähkötulo, kun olen elänyt yli varojeni - en kuitenkaan ala agressiiviseksi, vaan puolustusmeganismismiin turvaudun nyt ja jo päiviä sitten, kun asiani johdosta olen ollut yhteydessä eri ihmisiin / järjestelmiin.Viestiin tulleet vastaukset

Aiheeseen ei ole tullut kommentteja.

Lisää viesti keskustelupalstalle

Tällä lomakkeella voit osallistua valitsemaasi keskusteluun.
* merkityt kentät ovat pakollisia.

päivitetty viimeksi: 07.06.2019 23:07

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta