12.01.2023 Mökin muori kirjoitti aiheesta:

Auraus

Kyllä minä oon mieleni pahoittanut nyt monta kertaa sen jälkeen, kun kunta alkoi huolehtimaan kylän teiden auraukset. Ennen sentään aamulla töihin mennessä oli pyörätiekin aurattu. Nyt aurataan klo 8-16 välillä ma-pe aikana. Siis virka-aikana, ei viikonloppuisin. Meitä kyllä on ihmisiä, jotka kulkevat viikonloppuinakin töissä. Olisi mukava, jos meidätkin otettais huomioon. Palautepuhelimessa ei kukaan vastaa.

Viestiin tulleet vastaukset

24.02.2023 ihmettelevä kirjoitti aiheesta:
Auraukset

Sitä saa ihmetellä miten talvikunnossapidosta on ylipäätään tullut niin mahdottoman vaikeaa. Useimmiten aurataan myöhässä eli silloin kun lumi on kerennyt jo polkeutua. Kujat aurataan jos muistetaan aurata, ei ihmiset enää millään pärjää pitkien kujiensa kanssa ilman omaa kalustoa tai naapuriapua. Vaikka kujien auraus on kunnalta PALVELU (miettikääpä kun -70 luvulta asti on jo kunta hoitanut kujien aukaisun, ja ennen se homma toimi erittäin moitteettomasti, niin miksi siitä tuli niin kamalan vaikeaa ja luokatonta...) niin kyllä silti auraajalla jonkunmoinen velvollisuus on työnsä hoitaa! Kunnan vetovoimaan vaikuttaa todella paljon tämmöiset asiat ja kyllähän ihmisillä on täysi oikeus antaa negatiivista palautetta, ja tietenkin sitten kun homma hoituu niin kiitoksin ja positiivisin palauttein lähestyä urakoitsijaa eli Te jotka olette tehneet näistä aurauksista tarjouksen, hoitakaa työnne kunnolla.

29.03.2023 Fatt bike/Lumikengät kirjoitti aiheesta:
Lumessa kahlaajat

Kyllähän nykyään on Fat bikeja ja sähkö polkupyöriä,?Ei tarvi potkuria pukata hangessa niin kuin ennen ku kunnan aura autossa oli v-aura 15cm ilmassa..

Lisää viesti keskustelupalstalle

Tällä lomakkeella voit osallistua valitsemaasi keskusteluun.
* merkityt kentät ovat pakollisia.

päivitetty viimeksi: 09.04.2024 09:37