31.01.2024 Ihmetyttää kirjoitti aiheesta:

Vanhatien osoitteenmuutokset

Kysyisin kuka viisas on keksinyt Vanhatien osoitteiden numeromuutokset ? Miksi ei vanha numerointi ei saanut olla käytössä ? Nythän on melkoinen työ ilmoittaa osoiteenmuutoksesta kaikille jotka lähettävät paperilaskuja yms.
Samalla olisi mukava tietää missä kunnan sivuilla tästä asiasta on tiedotettu, itse en löytänyt mitään tietoa asiasta

Viestiin tulleet vastaukset

01.02.2024 Elinympäristöpalvelut kirjoitti aiheesta:
Elinympäristöpalvelut vastaa

Utajärven kunnassa on käynnissä osoitejärjestelmän päivitys. Kunnanhallitus on päättänyt vuonna 2015 toteuttaa osoitejärjestelmämuutoksen kunnan alueella ja tämän jälkeen on myös otettu käyttöön rakennus- ja huoneistotunnukset, jotka edellyttävät rakennus- ja osoitetietojen ajantasaisuuden. Päivitystä on tehty vuodesta 2018 ja asiasta on tiedotettu ajan myötä kunnan nettisivuilla, lehdissä ja muissa julkaisuissa. Päivityksen tavoitteena on yhtenäistää kunnan osoitejärjestelmä ja antaa kaikille rakennuksille osoitteet. Ajantasainen osoitejärjestelmä helpottaa mm. pelastusviranomaisten sekä postin toimintaa. Esimerkiksi aikaisemmin Vanhantien numerointi alkoi numerosta 29 ja useammalla rakennuksella oli samoja osoitenumeroita, aiheuttaen sekaannuksia. Osoitemuutoksista ilmoitetaan aina kiinteistön omistajalle tai isännöitsijälle.

19.02.2024 Utelias jota edelleen ihmetyttää kirjoitti aiheesta:
Osoittenmuutoksista

Nyt kun on tämä osoitteenmuutos tapahtunut niin mistä saan tietoa miten talon huoneistonumerointi on samalla muuttunut ? Tiedän näin käyneen.
Kunnan sivuilta olen koettanut ja muualtakin interwebin ihmeellisestä maailmasta tietoa etsiä..
Tietoa ei vain ole saatavilla tai sitä en osaa etsiä, olisiko siltikin kunnan puolesta kannattanut tiedottaa enemmän kun asia on nyt tullut toteutuksen asteelle. Kunnan tiedotus ei oikein vakuuta jos sanotaan vain että tietoa on annettu ja jaettu prosessin aikana kiinteistön omistajille, mitäpä siinä tapauksessa kunnan mielestä pitäisi tehdä kun kiinteistö on vaihtanut omistajaa prossesin aikana ?

Lisää viesti keskustelupalstalle

Tällä lomakkeella voit osallistua valitsemaasi keskusteluun.
* merkityt kentät ovat pakollisia.

päivitetty viimeksi: 09.04.2024 09:37