19.02.2024 JoKu kirjoitti aiheesta:

Auraukset

Kunnan teiden auraukset, ainakin kevyen liikenteen väylien osalta, näyttävät menneen sanoisinko luokattomiksi. Esimerkiksi lauantaiaamuna (17.2.)joskus kello neljän maissa aurattiin ja aihettakin oli, mutta sade loppui vasta lauantaina illalla. Liikkujia olisi varsinkin viikonloppuisin, mutta aurausta ei ole tehty vieläkään (su klo 14.00). Käveleminen on työlästä ja pyörällä ajo mahdotonta. Pyöräliikenne siirtyy ajoteille, joita niitäkään ei ole puhdistettu viikonlopun aikana.Liekö auraajat vapautettu viikonlopputyöstä.
Puolangantien varrella, joka kuuluu valtion vastuulle, ongelma on se , että jalka- ja pyöräteiden aurauksen jälkeen joka ikinen kerta ajorataa vielä puhdistetaan ja moskat tulee sitten kevyen liikenteen haitaksi, johon ne jäävätkin. Taas kevyt liikenne siirtyy osin ajotielle. Koordinaation parantamista olen odotellut jo usean vuoden ajan. Sitä kaivataan myös väylien risteyskohdissa, johon aurausten jälkeen usein jää semmoiset lumitönkyrät , että pyörät ainakin pysähtyvät ja potkurit joutuvat kantoon.
Valtion teiden osalta en alkanut soitteleen tienkäyttäjän linjalle, koska kokemukseni mukaan sieltä saa hyviä selityksiä, mutta ei muutosta käytäntöihin.

Viestiin tulleet vastaukset

26.02.2024 Alakyläläinen kirjoitti aiheesta:
Pyörätie

Alakylän suuntaan kirkkotiestä on pyörätiet aurattu aivan loistavasti! Mutta miten ne liittymäkohdat eikö ne kuulu aurattaviin kohtiin? Aika työlästä mennä esim. kunnanvarikon kohdalta ja kauempaakin pyörätielle kun se on tukossa

26.02.2024 Kyselevä kirjoitti aiheesta:
Auraukset

Onkohan kunnalla antaa vastaus, milloin lumiset tienvarsipenkat ajetaan alas? Esimerkiksi Saaressa risteysalueet ovat jo lähes vaarallisia, kun ei risteyksistä näe oikealta tulevaa liikennettä. Välillä on tietkin niin kapeaksi menneet, ettei mahdu kuin yksi auto kerrallaan kulkea tiellä.

Lisää viesti keskustelupalstalle

Tällä lomakkeella voit osallistua valitsemaasi keskusteluun.
* merkityt kentät ovat pakollisia.

päivitetty viimeksi: 09.04.2024 09:37