Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Lukudiplomi

Utajärven kirjasto ja koulu ovat syksyllä 2019 ottaneet yhteistyössä käyttöön Kirjakärppä-lukudiplomin. Diplomiin luetaan tai kuunnellaan lukuvuoden aikana yhteensä viisi kirjaa. Kirjoja voi valita oman luokka-asteen lukudiplomilistasta tai listan ulkopuolelta. Lisäksi jokaisesta luetusta kirjasta tehdään tehtävä. Tehtävät voi suorittaa joko koulun sähköisessä oppimisympäristössä tai perinteisenä paperiversiona. Opettajat jakavat lukudiplomitodistukset keväällä niille oppilaille, jotka lukudiplomin ovat suorittaneet.

Lukudiplomin kirjalistoja voi selata myös Kirjakärppä-sovelluksessa. Sovellus on ladattavissa Googlen Play Storesta ja Applen App Storesta. Sovelluksen kautta voi tarkistaa onko kirja paikalla OUTI-kirjastossa. Kirjoja voi myös varata sovelluksen avulla. Varaamiseen tarvitaan kirjastokortti ja pin-koodi. Varaaminen on maksutonta.

Näin suoritat lukudiplomin

Lukudiplomilistat:

1lk lukudiplomilista

2lk lukudiplomilista

3lk lukudiplomilista

4lk lukudiplomilista

5lk lukudiplomilista

6lk lukudiplomilista

Lukudiplomivihkot:

1lk lukudiplomivihko

2lk lukudiplomivihko

3lk lukudiplomivihko

4lk lukudiplomivihko

5lk lukudiplomivihko

6lk lukudiplomivihko

Kirjakärppä-lukudiplomin on alunperin toteuttanut Kempeleen kirjasto yhteistyössä Iin, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Siikajoen ja Tyrnävän kirjastojen kanssa. Lukudiplomin kuvituksen on tehnyt Susanna Harle.

päivitetty viimeksi: 20.09.2019 09:57