Avaa päävalikkoSulje päävalikko  

Kunnan viralliset ilmoitukset ja kuulutukset

Kunnan virallisella ilmoitustaululla ja Utajärven kunnan kotisivuilla julkaistaan ne ilmoitukset, jotka lainsäädäntö edellyttää julkaistavaksi.

Julkiseksi asetettavat kuulutukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne Utajärven kunnan kotisivuilla www.utajarvi.fi, Kuulutukset -palvelussa, jollei salassa pitoa koskevista säännöksistä muuta johdu.

Julkiseksi asetettavat viranhaltijapäätökset julkaistaan Utajärven kunnan kotisivuilla www.utajarvi.fi, Viranhaltijapäätökset -palvelussa.

Esityslistat ja pöytäkirjat on luettavissa Utajärven kunnan kotisivuilla www.utajarvi.fi, Esityslistat ja pöytäkirjat -palvelussa.

Kunnan virallinen ilmoitustaulu sijaitsee Asiointipisteessä, Vanhatie 46, 91600 Utajärvi.

Toimi näin

Voit lukea ilmoitukset, kuulutukset ja viranhaltijapäätökset verkkopalveluista. Tai vieraile Asiointipisteessä, jossa sijaitsee virallinen ilmoitustaulu.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan on käytettävä viestinnässään ensisijaisesti sähköisiä kanavia, mutta toistaiseksi sen on edelleen myös ylläpidettävä ilmoitustaulua virastotalossa tai muussa kunnanhallituksen määräämässä sopivassa paikassa, johon on virka-aikana vapaa pääsy. Kunnanhallitus vastaa siitä, että nähtävillä ovat kaikki ne asiakirjat, jotka laki määrää kiinnitettäviksi ilmoitustauluun. 

Kunnat julkaisevat esityslistat, pöytäkirjat ja monet ilmoitukset sähköisesti omilla verkkosivuillaan sikäli kuin asiakirjoissa ei ole salassa pidettävää tietoa. Ilmoitusten on oltava verkossa 14 vuorokautta. Tämän jälkeen vähintään ilmoituksen sisältämät henkilötiedot on poistettava verkosta.

Kuntalakihttp://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2015/20150410

Yhteystiedot

Utajärven Asiointipiste

Utajärven kunnan asiointipisteessä saat neuvontaa ja opastusta Utajärven kunnasta, ja kunnan tarjoamista palveluista, sekä Kelan ja TE-toimiston avustavaa asiakaspalvelua. Asiointipisteestä saat mm. kunnan, Kelan ja TE-toimiston lomakkeita ja hakemuksia ja voit myös palauttaa kuntaan osoitetut asiakirjat. Voit myös saada kopioita ja tulosteita (maksullinen).

Kelan avustava asiakaspalvelu tarkoittaa, että saat Asiointipisteestä muun muassa Kelan lomakkeita ja apua niiden täyttämiseen, yleistä neuvontaa ja tukea Kelan verkkopalvelun käyttöön. Voit myös palauttaa Kelan hakemukset ja liitteet Asiointipisteeseen, josta ne postitetaan eteenpäin. Utajärven kunnan asiointipisteessä ei ole käytössä Kelan asiakastietoja.

Asiointipisteessä on yksi asiakaspääte, jolla voit käyttää mm. Kelan sähköisiä palveluita itsenäisesti, tai palvelusihteerin opastuksella.

Poliisin sähköisen asiointipalvelun kautta voidaan varata aika poliisin lupapalveluun mm. passin ja henkilökortin hakua varten tai ajokortin uusimista varten. Lähimmät Poliisin lupapalvelupisteet ovat Limingassa ja Oulussa.

Asiointipisteeseen voi palauttaa myös Oulunkaaren kuntayhtymän sosiaalipalvelujen hakemuksia ja maaseutuviranomaisen asiapapereita.

Kuntalaisilla on mahdollisuus käyttää etäpalvelulaitteita asioidessaan mm. TE-toimiston, Kelan, talous- ja velkaneuvonnan kanssa. Asiakas sopii ajan haluamansa toimijan kanssa ja he tekevät Asiointipisteeseen etäpalvelulaitevarauksen. Etäyhteyksin järjestetään mm. TE- toimiston pitämiä infotilaisuuksia määrätyille kohderyhmille.

Puhelin

+358858755701

Sähköposti

asiointipiste@utajarvi.fi

Käyntiosoite

Vanhatie 46
91600 UTAJÄRVI

Aukioloajat

Maanantai 08:00 - 16:00
Tiistai 08:00 - 16:00
Keskiviikko 08:00 - 16:00
Torstai 08:00 - 16:00
Perjantai 08:00 - 15:00

Verkkosivu

Viranhaltijapäätökset

Utajärven kunnan viranhaltijapäätökset julkaistaan Dynasty -julkaisupalvelussa.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Utajärven kunnan esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan Dynasty -julkaisupalvelussa.

Kuulutukset

Utajärven kunnan viralliset kuulutukset julkaistaan Dynasty -julkaisupalvelussa.

Sivun sisältö tuotu Suomi.fi-palvelusta 01.05.2019 13:51
siirry suomi.fi palveluun
Anna palautetta
Sulje
Anna palautetta