Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Maaseutuyrittäjän palvelut

Utajärven ja Iin kunnat sekä Oulun ja Pudasjärven kaupunki ovat solmineet yhteistoimintasopimuksen maaseutuhallinnon tehtävien järjestämisestä.

Maaseutuhallinto järjestetään isäntäkuntamallilla, jossa Oulun kaupunki toimii hallinnoivana kuntana.

Ohjeita maataloustukien hakemiseen sekä tukioppaat:

Toimi näin

Ota yhteyttä jos tarvitset palvelua, tai lisätietoja palvelusta.

Verkkoasiointi

Hyrrä – maaseudun tukien sähköinen asiointipalvelu

Voit asioida Hyrrässä yrityksen tai organisaation puolesta tai kirjautua sisään yksityishenkilönä. Asioidaksesi yrityksen tai organisaation puolesta, sinulle on myönnettävä oikeudet Katso-palvelussa. Tunnistautumiseen tarvitset henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai sähköisen henkilökortin.

Maaseudun yritys- ja hanketuet, neuvontakorvauksen, maatiloille tarkoitetut investointi- ja aloitustuet sekä kalataloustuet voit hakea sähköisesti Hyrrä-verkkopalvelun kautta. Ota yhteyttä ELY-keskukseen tai Leader-ryhmään ennen hakemuksen tekemistä. Hanketta kannattaa suunnitella ja ohjeisiin perehtyä ennen Hyrrään kirjautumista.

Hyrrä-palvelu toimii parhaiten Google Chrome- ja Mozilla Firefox -selainten uusimmilla versioilla. Tyhjennä välimuisti ja käytä selaimen Yksityinen selaus -toimintoa. Kirjaudu sitten vasta Hyrrään.

Verkkoasiointi

Liitteet ja lisätietolinkit

Lisätietoa Hyrrästä ja ohjeita Hyrrän käyttöön

Aukioloajat

Sähköinen asiointipalvelu

Vipu – Viljelijän verkkoasiointi

Vipu on viljelijöiden verkkoasiointipalvelu. Vipu-palvelussa voit laatia sähköisen tukihakemuksen ja tarkastella oman maatilasi tukihakemustietoja ja karttakuvia. Voit selailla maatilasi tietoja ja hyödyntää karttatoimintoja myös tukihaun ulkopuolella.

Vipu-palvelun käyttöön tarvittavat oikeudet voit hakea oman kuntasi maaseututoimistosta lomakkeella 457. Kunnan maaseutuelinkeinoviranomainen neuvoo sinua tunnusten hakemisessa ja Vipu-palvelun käytössä sekä tukihakuun liittyvissä kysymyksissä.

Voit kirjautua Vipu-palveluun
* henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla
* mobiilivarmenteella
* sähköisellä henkilökortilla eli HST-kortilla.

Vipu-palvelu toimii parhaiten Google Chrome- ja Mozilla Firefox -internetselaimilla. Käytä aina selaimen uusinta päivitystä tietosuojan ja ajantasaisten toimintojen takia.

Lomitusnetti

Lomitusnetissä hoidat sähköisesti maatalouslomituspalveluihin liittyviä asioitasi. Voit tehdä sähköisen vuosilomahakemuksen tai sijaisapuhakemuksen. Voit myös ilmoittaa loma-ajankohdan (lomituspyyntö). Voit tarkistaa jäljellä olevat vuosilomapäiväsi ja seurata hakemuksesi käsittelyn tilaa. Ilmoita myös maatalousyrityksessäsi tapahtuneista muutoksista.

Kirjaudu Lomitusnettiin henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi.

Verkkoasiointi

Aukioloajat

Avoinna ympäri vuorokaudenMaanantai 00:00 - 00:00
Tiistai 00:00 - 00:00
Keskiviikko 00:00 - 00:00
Torstai 00:00 - 00:00
Perjantai 00:00 - 00:00
Lauantau 00:00 - 00:00
Sunnuntai 00:00 - 00:00

Yhteystiedot

Maaseutupalveluiden asiointi Utajärvellä

Utajärven maaseutupalvelujen yhteyshenkilönä toimii maaseutuasiamies Jonna Roininen (Oulun Kaupunki). Asioiminen tuki- ym. asioissa tapahtuu ajanvarauksella. Asiakirjojen vastaanotto on edelleen Utajärven Asiointipisteessä.

Puhelin

Roininen Jonna
+358505593561

Heikkinen Juha
+358405733149

Sähköposti

jonna.roininen@ouka.fi
juha.s.heikkinen@ouka.fi

Käyntiosoite

Vanhatie 46
91600 UTAJÄRVI

Aukioloajat

Ajanvarauksella

Verkkosivu

Neuvojarekisteri

Löydät maatilallesi sopivan neuvojan neuvojarekisteristä. Valitse neuvoja rajaamalla kunnan, neuvontaosion, asiasanan tai kielen avulla.

Neuvojarekisteri toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Mozilla Firefox (uusin versio) ja Google Chrome (uusin versio)

Sivun sisältö tuotu Suomi.fi-palvelusta 04.05.2022 09:15
siirry suomi.fi palveluun

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta