Ohita päävalikko
Takaisin etusivulle
Avaa päävalikkoSulje päävalikko  
Ohita sivuvalikko

Yritysneuvonta

Utajärvellä yritysneuvontaa saat Utajärven Yrityspuisto Oy:ltä. Yrityspuistossa autetaan ja neuvotaan yrityksiä niiden koko elinkaaren ajan, joka tarkoittaa, että palvelua tarjotaan yrityksen perustamiseen, yritystoiminnan ja osaamisen kehittämiseen, rahoitukseen ja yritystukiin, verkostoitumiseen, tontti- ja toimitilakysymyksiin, yrityksen myyntiin sekä omistajanvaihdokseen. Yrityspuisto hoitaa myös kiinteistökauppoihin liittyvät asiat, kauppakirjasta lainhuutoon tarvittaessa.

Tietoa yrittäjyydestä Suomi.fi -palvelussa:

Pikalinkit:

Toimi näin

Ota rohkeasti yhteyttä jos tarvitset palvelua. Voit kysellä yrittämiseen liittyvistä asioista, vaikka et vielä olisikaan yrittäjä.

Verkkoasiointi

Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ)

YTJ (yritys- ja yhteisötietojärjestelmä) on PRH:n ja Verohallinnon yhdessä ylläpitämä tietojärjestelmä. PRH:n ja Verohallinnon yhteiset ilmoitukset kirjataan YTJ-järjestelmään.

YTJ:ssä ovat mukana yritykset ja yhteisöt, jotka on merkitty

* PRH:n kaupparekisteriin tai säätiörekisteriin
* Verohallinnon ennakkoperintä-, työnantaja- tai arvonlisäverovelvollisten rekisteriin
* yritykset ja yhteisöt, joista on tehty perustamisilmoitus, mutta joita vielä ei ole merkitty edellä mainittuihin rekistereihin.

Yritys- ja yhteisötunnuksen (Y-tunnuksen) antaa PRH tai Verohallinto, kun ilmoitus kirjataan YTJ-järjestelmään.

Ytj.fi-verkkosivuilta pääset kirjautumaan YTJ-palveluun, jossa voit perustaa yrityksen tai muuttaa yritystä tai yhteisöä koskevia tietoja. YTJ:hin ilmoittamasi yrityksen tai yhteisön tiedot välittyvät PRH:n kaupparekisteriin tai säätiörekisteriin sekä Verohallinnon arvonlisäverovelvollisten rekisteriin, ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin.

Ytj.fi-sivuilta pääset myös yrityshakuun, jossa voit hakea yrityksen tai yhteisön perustietoja.

Verkkoasiointi

Oma Yritys-Suomi

Oma Yritys-Suomi on yrittäjän ja yrityksen perustajan verkkotyötila. Oma Yritys-Suomessa voit valmistella yrityksen perustamista, suunnitella liiketoimintaasi ja selvittää yrityksesi kehittämismahdollisuuksia. Oma Yritys-Suomi on tietoturvallinen palvelu, johon kirjaudutaan pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Oma Yritys-Suomi on julkishallinnon toteuttama palvelu.

Oma Yritys-Suomessa saat käyttöösi yritystoiminnan eri vaiheisiin sopivia työkaluja:
* Yrittäjätestit sekä yrittäjävalmiuden että liikeidean testaamiseen
* Liiketoimintasuunnitelma (sisältää myös osion kansainvälistymisen valmisteluun)
* Liiketoimintasuunnitelman laskelmat
* Kansainvälistymistesti
* Kehittämiskartoitus yrityksen liiketoiminnan tilanteesta
* Kehittämispolku–testi työyhteisön kehittämiskohteiden tunnistamiseen

Verkkotyötilaan voit myös tallentaa omia dokumenttejasi.

Verkkoasiointi

Utajärven yritysrekisteri

Utajärven yritysrekisteri on kunnan tarjoama alusta, johon Utajärvellä toimivat yrittäjät pääsevät itse täydentämään tietojaan sekä markkinoimaan maksutta tuotteitaan. Yritys voi lisätä sivustolle kaksi ilmoitusta kerrallaan ja ilmoitukset näkyvät sekä yritykset.utajarvi.fi verkkosivuilla ja kunnan infotauluissa. Jos yrityksesi ei ole mukana rekisterissä tai huomaat tietosi puutteellisiksi, otathan yhteyttä Yrityspuistoon, niin täydennämme ja korjaamme tiedot puolestasi.

Palvelu on maksuton. Tietojen ilmoittaminen palvelussa vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityneelle toimitetaan sähköpostitse tunnus ja salasana palveluun. Rekisteröityminen tehdään Ilmoita yritys -verkkolomakkeella.

Verkkoasiointi

Puhelinasiointi

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston työnantaja- ja yrityspalvelut

TE-toimiston työnantaja- ja yrityspalveluihin voit soittaa, kun tarvitset apua henkilöstön hankintaan ja tarvittaessa myös henkilöstön kehittämiseen ja vähentämiseen.

Puhelin

+358295056502

Aukioloajat

Maanantai 09:00 - 16:15
Tiistai 09:00 - 16:15
Keskiviikko 09:00 - 16:15
Torstai 09:00 - 16:15
Perjantai 09:00 - 16:15

Yhteystiedot

Utajärven Yrityspuisto Oy

Utajärven Yrityspuisto Oy on Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö. Yrityspuisto Oy kehittää alueen yritysympäristöä jatkuvasti ja luo edellytyksiä uusien yritysten syntyyn sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa.

Yrityspuiston tehtävänä on yritysten ja niiden toimintaympäristön kehittäminen sekä alueen markkinointi. Tule tutustumaan ja tekemään elinvoimaa meidän kanssamme! Jos sinulla on kysyttävää yrittämisestä Utajärvellä, otathan yhteyttä!

Puhelin

Yrityspuisto Oy:n toimitusjohtaja, Vuokko Paso
+358406328805

Yrityspuisto Oy:n yrityskehittäjä, Tiia Juntunen
+358407179706

Sähköposti

vuokko.paso@utajarvi.fi
tiia.juntunen@utajarvi.fi

Käyntiosoite

Vanhatie 29
91600 UTAJÄRVI

Postiosoite

Vanhatie 29
91600 UTAJÄRVI

Aukioloajat

Maanantai 08:00 - 16:00
Tiistai 08:00 - 16:00
Keskiviikko 08:00 - 16:00
Torstai 08:00 - 16:00
Perjantai 08:00 - 16:00

Verkkosivu

Utajärven Yritystulkki

Yritystulkki kääntää yrittämisen selkokielelle. Selkeällä opastuksella, hyvillä neuvoilla ja käytännöllisillä työkaluilla voit kehittää yritystoimintaasi tai suunnitella yrityksen perustamista.

Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat sinua yrityksen arkirutiineiden ja liikesuhteiden hoidossa. Lisäksi Yritystulkista löytyvät työkirjat markkinoinnin ja myynnin suunnitteluun.

Sivun sisältö tuotu Suomi.fi-palvelusta 09.11.2022 10:18
siirry suomi.fi palveluun

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin.
Tietoa sivustosta